Pagina wordt geladen...

't Taphuys Tilburg - De grote verbouwing

news

't Taphuys Tilburg - de grote verbouwing!

17-10-2023 – Tilburg

In 2016 opende ’t Taphuys haar deuren op het Piusplein, en nu 7 jaar later is het tijd voor een restyling. Althans, dat was het idee. Tijdens het tekenen (zie afbeelding) groeide dit al snel uit tot een flinke verbouwing van zowel het interieur en terras als onderdelen van het concept.  

Praktische informatie

Om te beginnen de praktische informatie; op zondag 29 oktober sluit ’t Taphuys haar deuren en wordt er direct begonnen met de afbouw / zorgvuldige sloop. Bijna 3 weken later op vrijdag 17 november is de feestelijke heropening als aftrap van het nieuwe Taphuys.  

Wat kun je verwachten?

Wat kunnen we verwachten van de vernieuwde zaak? In het kort; de gezelligste en mooiste plek in Tilburg voor de borrel, lunch en diner. Een nieuw, kleurrijk en fris interieur en terras met veel comfort en een fijne sfeer. Meer plekken aan de volledig nieuwe bars boven en beneden, en een boom, midden in de zaak, zomaar omdat het kan. In totaal zijn er binnen meer dan 230 zitplaatsen, verdeeld over 2 verdiepingen en op het terras meer dan 250. Geen stoel meer vrij? Dan gaan we staand verder.  

Het concept - Borrelen, Dineren, Lunchen

En het concept? Daarvoor is geluisterd naar de gasten van Tilburg. Met persoonlijke aandacht en service en voordelige bieren op de tapwand (met veel korting) zodat zelf tappen echt de moeite waard is. Het menu krijgt een volledige make-over met een goede diner- en lunchkaart, uitgebreide borrelkaart, verrassende cocktails, mooie wijnen en een uitgebreid aanbod bieren op fles en blik.  

Vrijdagmiddagborrel & meer

De vrijdagmiddagborrel? Dat doe je voortaan met je collega’s en vrienden bij ’t Taphuys, met een DJ vanaf 16.00 is het meteen vanuit werk gezellig. De zaterdag is ook een heerlijke borrelavond, met een DJ na het diner en geopend tot 03.00 in de nacht als het gezellig is! Om bij te komen kun je vervolgens ontspannen brunchen op de zondag met mimosa’s en zo nu en dan live muziek.  

Doordeweeks

Ook doordeweeks is een bezoek aan het vernieuwde Taphuys de moeite waard. Voor de gezelligheid, maar ook voor de portemonnee. Op maandagen worden er speciaalbier avonden georganiseerd en maandag t/m woensdag eet je onze befaamde dubbele smash burger met friet voor €10,- zodat zelf koken niet nodig is, en op donderdag zijn er speciale cocktailavonden workshops en tastings.  

Groepen & bedrijven

Voor groepen en bedrijven zijn er (mede door de bovenverdieping) tal van mogelijkheden. Workshops, diners, borrels met een eigen taptafel of bar, het kan allemaal! Kortom, ’t Taphuys is een echte ‘all day, every day” plek voor iedereen.

Binnenkort meer info!

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interviews en vragen, neem contact op met Bram Moors via bram@taphuys.nl.

 

tht verbouwing
Reserveren