Pagina wordt geladen...

't Taphuys komt naar Eindhoven!

NEWS!

Plein 4 verdwijnt, ’t Taphuys verschijnt!

Eindeloos zelf bier en wijn tappen en heerlijk borrelen, lunchen en dineren doe je vanaf 4 oktober op het Stationsplein bij ’t Taphuys. Plein 4 maakt na een mooie periode van 11 jaar na de zomer­ plaats voor dit nieuwe pareltje, of zeg maar gerust parel. Een uitbundig interieur, groot en groen terras en een grote bar, bierwand en wijnwand maken dit tot de nieuwe borrelplek van Eindhoven. Naast veel bier en wijn is er uiteraard ook ruimte voor cocktails en naast de borrel met fijne hapjes wordt er ook geluncht en gedineerd en misschien zelfs een klein dansje gedaan bij ’t Taphuys. Daarnaast is er veel ruimte voor groepen en verrassende evenementen. Hoe dit er allemaal uit gaat zien zal de komende maanden bekend gemaakt worden.

Zelf bier en wijn tappen, wat??

De grote bierwand en wijnwand midden in de zaak maken ’t Taphuys een unieke plek. Zelf tappen, proeven en ontdekken, of gewoon keer op keer dezelfde tappen. You’re in charge. Met in totaal 100 bieren en 50 wijnen, die ook nog eens regelmatig wisselen stopt je ontdekkingsreis nooit, echt eindeloos tappen dus! Naast de tapwand kun je natuurlijk ook je favoriete drankjes gewoon bestellen.

Verbouwing & opening

Op 1 juli sluit Plein 4 de deuren en wordt er direct gestart met de grote verbouwing. 3 maanden later, op 4 oktober is de officiële opening van ’t Taphuys. Markeer ‘m dus vast in de agenda!

Meer info / pers?

Neem contact op met bram@taphuys.nl.
Reserveren